Bikini-ready

Hoe krijg ik snel en veilig bruine benen?

Sorry…een bruine tint opbouwen heeft wat  tijd nodig. (maar wist je dat 20min zonnebank gelijk staat aan een hele dag zon in het Middellandse Zee gebied?)

Bovendien is het belangrijk je huid 2 à 3 dagen rust te gunnen tussen het zonnen in. Je huid moet wennen aan de UV straling en heeft tijd nodig dit te verwerken. Een mooi kleurtje is bovendien bij iedereen anders en niet iedereen wordt even bruin. Dit is bepaald in je DNA.

Als je een kuurtje onder de zonnebank doet wordt eerst je huidtype bepaald en aan de hand daarvan adviseren we een kuur waarbij je steeds wat langer kunt als je huid goed reageert. Meestal is een kuurtje 7 à 8 zonnesessies verdeeld over 14 a 16 dagen. (bouw je het liever rustiger op kun je bijvoorbeeld om de 4 dagen, een maand lang)

 

Wij zijn aangesloten bij de SVZ en beperken daarmee het aantal keer zonnen tot maximaal 3x per week, 10x per maand en 50x per jaar. Onder de 18 jaar mag je niet onder de zonnebank. Hiermee zon je veilig en beperk je de risico’s.

 

Wil je sneller resultaat dan is de oplossing simpel: smeren! In de studio hebben we gunstig geprijsde zonnecosmetica specifiek voor de professionele zonnebank. Hiermee bruin je sneller, dieper en langer. Zie ook: Producten

 

Deze zomer ben je Bikini-ready!!

Bron: https://www.girlscene.nl/artikel/2816-expert-vertelt-alles-over-zonnen-zonnebanken