Behandelingen

ZWEEF! 

Dit is een gezichtsbehandeling Puur(r) gericht op ontspanning. Voor als je het ècht even nodig hebt!

Eerst krijg je een schouder en nek massage, gevolgd door een reiniging en scrub van het gezicht, incl stomen. Daarna volgt een gezichtsmassage met olie en een ontspannend masker. Tijdens het masker kun je kiezen uit een hoofdmassage of voetmassage. Tot slot breng ik een dag- of nachtcrème aan. 

Je gaat gegarandeerd zwevend naar huis!

Boek nu

 

GEZICHTSBEHANDELINGEN

Alle behandelingen beginnen met een ontspannend Zen-RiTueel (behalve de Zuiver en Zó) . Tijdens de inwerktijd van het masker volgt een bijpassend relax-momentje!

Je kunt kiezen uit:

  • Zen: De behandeling start met een schouder/nek massage met warme kruidenstempels, tijdens het masker krijg je een hoofdhuid-, oor- en voetmassage
  • FeeT: De behandeling start met een voetscrub en een voetmasker. Tijdens het gezichtsmasker krijg je een voetmassage
  • SpA ZeNsations: De behandeling start met een rugscrub en korte rugmassage in de geur van je keuze. Tijdens het masker worden ook de handen gescrubd.
  • Aroma Rhassoul: De behandeling start met een geurreis, blind kies je de geur die je het meest aanspreekt. De rug wordt voorzien van een laag verkoelende Rhassoul-klei pakking. Deze wordt kort in gemasseerd en werkt daarna in tijdens de behandeling. Tijdens het masker worden ook de handen voorzien van een pakking

Gezichtsbehandelingen: 

(Graag minimaal 1 uur van tevoren boeken)

 

Kennismakingsbehandeling (50min €40)

Intakeformulier invullen, huidanalyse, reiniging, scrub, stomen, masker met massage, serum, oogcrème, dagcrème, huid/product advies.

Tijdens deze behandeling maak je kennis met de salon, de producten van Puurr, de verschillende behandelingsmogelijkheden en met mij! 

 

Zó (30min €27,50)

Stomen, reiniging, scrub, massage tijdens masker, dag of nachtverzorging

 

ZWEEF! (50min €43,50)

Dit is een gezichtsbehandeling Puur(r) gericht op ontspanning. Voor als je het ècht even nodig hebt!

Eerst krijg je een schouder en nek massage, gevolgd door een reiniging en scrub van het gezicht, incl stomen. Daarna volgt een gezichtsmassage met olie en een ontspannend masker. Tijdens het masker kun je kiezen uit een hoofdmassage of voetmassage. Tot slot breng ik een dag- of nachtcrème aan. 

Je gaat gegarandeerd zwevend naar huis!

Boek nu

 

Zen (60min €50)

Als Zweef, maar met onzuiverheden verwijderen en wenkbrauwen modelleren

 

Zicht (90min €75) AntiAge behandeling:

ZenRitueel, Stomen, Reiniging, Peeling (mbv scrubpad en licht zure Scrub Booster met dubbele werking), Onzuiverheden verwijderen, Wenkbrauwen in model (dmv wax), Massage gezicht met Intense Facial oil, Oogmasker en Alginaatmasker (10x meer voedend dan een crememasker!) tijdens inwerktijd extra Zen moment! Dag/nachtcreme

Keuze uit 1 van de volgende Skin Improvement Treatments:

1 Acid Peel (fruitzuurpeeling die de huid extra zacht, glad en stralend maakt, stimuleert celdeling en vervaagd pigmentvlekken

2 Massage met bindweefselrollers (pakt de huid intensief op waardoor de doorbloeding in de diepe huidlagen wordt gestimuleerd, wordt gebruikt met het AgE serum, behandeling tegen rimpels en verslapping)

3 Micro Needling (fijne naaldjes maken minuscule gaatjes in de huid, wordt gebruikt met Hyaluron Concentrate, ideaal voor vochttekort, lijntjes, littekens en grove poriën, stimuleert huidvernieuwing)

 

 

Zuiver (40min €35) Vette/Onzuivere huid

Vette/onzuivere huid behandeling. Als Zó maar met onzuiverheden verwijderen.

Zuiver&Zuur (50min €50) Zuiver met de Acid Peel behandeling

 

Bij de Zó, Zacht, Zuiver en Zen kunt u de volgende opties ook bijboeken:

 

Alginaatmasker ipv crèmemasker €8,50

Acid Peel €16

Micro Needling met dermaroller en hyaluron concentrate €13,50

Bindweefselmassage met rollers en AgE serum €13,50

 

 

Wenkbrauwen verven €12,50

Ontharen van bv kaak of bovenlip vanaf €7,50