Skin Improvement


 

Bio Peeling

Voor een diepere huidverbetering en voor specifieke huidproblemen zoals Acné, Rosacea ed. heeft PUURR ook de onderscheidende: Expert Biopeeling.

Er zijn diverse biopeelings op de markt, maar wat de PUURR Expert Bio peeling onderscheidt, is de toegevoegde exclusieve bestandsdelen, waaronder Acetyl Hexapeptide-8. Deze wonder peptide heeft zijn werking al bewezen binnen PUURR met de Expert Fading Cream. Deze kan als een groot succes worden beschouwd, een crème die doet wat die belooft!

De biopeeling bestaat uit algen, echinacea, zeewier en spongilla. De solution waarmee de peeling gemengd wordt bevat oa. acetyl hexapeptide- 8, Matrixyl3000.

De combinatie van deze werkstoffen is zeer effectief bij het verbeteren van verschillende huidproblemen, zoals acne of rosacea.

Daarnaast is de biopeeling een échte anti-aging behandeling, de huid wordt zichtbaar jeugdiger en stralender.

De biopeeling werkt van binnen naar buiten en geeft daarom bij huidproblemen meer resultaat. Hierdoor kan deze zelfs bij de gevoelige huid toegepast worden. De werkstoffen van de biopeeling dringen diep door in de huid (voelbaar als lichte prikkeling, max. 24 uur lang). Daar worden de nieuwe cellen gestimuleerd om zo een snellere vernieuwing van de opperhuid te verkrijgen. De dode huidcellen worden zo sneller verwijderd, terwijl de natuurlijke laag van de huidbarrière intact blijft.

Normaal vernieuwt de huid zich in ongeveer 28 dagen. Maar de biopeeling versnelt dit tot 10 dagen. U kunt dan ook op de 3de dag een lichte schilfering ervaren.  Na 10 dagen is er een stralende nieuwe huid. Bij huidproblemen als Rosacea en Acné raden we aan om binnen deze 10 dagen nog 2 peelings te doen. Een kuur is dan 3 behandelingen in 10/14 dagen tijd.

BioPeeling behandeling 1x €84,95

Minikit voor de naverzorging met 5 producten €34,95

BioPeeling-kuur van 3x incl minikit van €289,90 voor €219

De minikit verbetert aanzienlijk de resulaten! 


Acid Peel

De Acid Peel is een AHA fruitzuurpeeling voor het gezicht.

We werken met een niet al te sterk zuur waardoor deze goed door de huid wordt verdragen. Door toepassing onder de vapozone wordt de behandeling wel intensiever maar ook aangenamer door de warmte. De peeling maakt je huid dunner; littekens en pigmentvlekken worden minder, je huid wordt gladder en je verzorging wordt veel beter opgenomen! De huidvernieuwing wordt gestimuleerd en heeft daardoor ook een anti-aging werking.

De Acid Peel werkt ook zeer effectief bij puistjes/acne

 

De peeling mag elke 6 weken gebruikt worden. 

Veel klanten boeken deze behandeling in ieder geval 2x per jaar. Maar bij een hele onrustige huid kun je hem ook met een tussenpose van 1 week boeken om de huid even goed te stimuleren.

Houdt wel rekening met de zon na een Acid Peel behandeling! Liefst niet, of anders met SPF